Saana Vähä-Kouvola

Stay Gold Logo

ESITTELY

 

Ihanaa, että juuri sinä olet täällä!! <3 Alla löydät tietoa minusta taiteilijana sekä ajatuksia teosteni taustasta.

Toivottavasti voin koskettaa sinua taiteellani, herättää uusia ajatuksia ja antaa eväitä inspiraatiollesi. Haluan herätellä omaa elämänliekkiäsi niin herkullisilla väreillä kuin uskomattomilla ulottuvuuksilla, joita teokseni tarjoilevat.

Taiteella on ihmeellinen kyky koskettaa sieltä, mihin sanat eivät aina yllä. Taide voi herkistää, herättää ihmetystä tai tarjota vertaisuutta. Joskus sillä voi koskettaa aiheita, joita olisi helpoin vain vältellä. Mutta onko elämässä tarkoitus vältellä asioita? Mitä, jos olisinkin todella elossa? Ja antaisin herkullisen ja värikkään taiteen seinälläni muistuttaa siitä? GO FOR IT, ota yhteyttä mikäli kiinnostut jostakin teoksesta!! 🙂

________________

Myytävät taulut löydät Myytävät teokset  -välilehden kautta Taidesivuilta. Otathan yhteyttä sähköpostitse tai Taidesivujen kautta, mikäli olet kiinnostunut ostamaan jonkin teoksen.

Kauppa-osiosta löydät muun muassa taiteestani inspiraationsa saaneet ”Free your true self” -oraakkelikortit. Myös muut suunnittelemani paperituotteet sekä ajoittain julkaisussa olevat verkkokurssit löydät Kauppa-osiosta.